top of page
Hozzávalók
Hozzávalók (2-3 adaghoz):
20-25 dkg (fagyasztott) málna + a tetejére
fél citrom leve
2 dkg nádcukor
30 dkg joghurt
1 vanília kikapart magjai
méz ízlés szerint
10-15 dkg granola
Elkészítés
A málnát a citromlével és a nádcukorral egy kis lábasban sziruposra főzzük. Majd hagyjuk hűlni.
A joghurtot ízlés szerint ízesítjük a mézzel és hozzáadjuk a vanília magokat is.
Poharakba rétegezzük a málna pürét, a vaníliás joghurtot és a granolát. Tetejét díszíthetjük málnával és friss mentával.
TIPP:
- Természetesen nádcukor helyett használhatunk más édesítőket is. Én azért szeretem ezt, mert ad egy plusz, kicsit karamelles ízt a gyümölcshöz.
bottom of page