top of page
Hozzávalók
20 dkg (farfalle) tészta
10 dkg (kockázott) bacon
10 dkg sonka
10 dkg csemege uborka
2 szál újhagyma
12 dkg (cheddar) sajt
1 cs saláta mix
1 kis pohár tejföl
3 ek majonéz
só, bors
Elkészítés
A bacont egy serpenyőben megpirítjuk, majd törlőpapírra szedve lecsepegtetjük róla a felesleges zsírt. A tésztát sós vízben megfőzzük és hagyjuk kihűlni.
A sonkát, a csemege uborkát, a sajtot egyforma kockákra vágjuk. Az újhagymát felaprítjuk.
Az öntethez összekeverjük a majonézt a tejföllel és ízlés szerint fűszerezzük.
Az összeállításhoz az előkészített hozzávalókat összekeverjük, ráöntjük az öntetet. A salátát a legvégén keverjük csak bele.
bottom of page