top of page

Pekándiós kecskesajt golyók

Elkészítési idő

Sütési idő

Adag

Szint

10 perc

4 főre

Kezdő

Hozzávalók

25 dkg lágy kecskesajt

25 dkg (Philadelphia) sajtkrém

2 ek méz

só, bors

20 dkg pekándió

10 dkg aszalt áfonya

1 nagy csokor friss petrezselyem

Elkészítés

A kecskesajtot a sajtkrémet kikeverjük és ízesítjük a mézzel és a fűszerekkel.

A pekándiót apróra vágjuk és az egy harmadát hozzákeverjük a sajtkrémhez.

Az áfonyát is kisebb darabokra vágjuk, a petrezselymet finomra aprítjuk, majd összekeverjük őket a maradék pekándióval.

A krémből enyhén vizes kézzel kis golyókat formázunk és beleforgatjuk az áfonyás keverékbe.

Hűtőben tároljuk, de fogyasztás előtt legalább fél órával vegyük ki a hűtőből.





bottom of page