top of page

Mini pizza falatok

Elkészítési idő

Sütési idő

Adag

Szint

5 perc

5-8 perc

4 főre

Kezdő

Hozzávalók

4 nagyobb lepénykenyér

1-1,5 dl passata (paszírozott paradicsom)

oregánó

szárított sonka

feta sajt

koktél paradicsom

rukkola

oliva olaj

Elkészítés

A sütőt 180 fokra melegítjük elő. Egy tepsit sütőpapírral bélelünk ki.

A lepénykenyerekből kb. 6 cm-es köröket vágunk ki.

Mindegyiket megkenjük a passzírozott paradicsommal, megszórjuk kevés oregánóval és kis darabokra tépkedett sonkát, karikára vágott koktél paradicsomot és morzsolt fetasajtot teszünk rá.

A mini pizzákat tepsibe rakjuk és 5-8 perc alatt ropogósra sütjük.

Tálaláskor teszünk még rá darabolt paradicsomot, rukkolát, kevés fetát is és vékonyan meglocsoljuk az olivaolajjal.


TIPP:

Akár az igazi pizza esetén, itt is ízlés és kedvünk szerint variálhatjuk a feltéteket.

jó étvágyat!



bottom of page