top of page
Hozzávalók
4 nagyobb lepénykenyér
1-1,5 dl passata (paszírozott paradicsom)
oregánó
szárított sonka
feta sajt
koktél paradicsom
rukkola
oliva olaj
Elkészítés
A sütőt 180 fokra melegítjük elő. Egy tepsit sütőpapírral bélelünk ki.
A lepénykenyerekből kb. 6 cm-es köröket vágunk ki.
Mindegyiket megkenjük a passzírozott paradicsommal, megszórjuk kevés oregánóval és kis darabokra tépkedett sonkát, karikára vágott koktél paradicsomot és morzsolt fetasajtot teszünk rá.
A mini pizzákat tepsibe rakjuk és 5-8 perc alatt ropogósra sütjük.
Tálaláskor teszünk még rá darabolt paradicsomot, rukkolát, kevés fetát is és vékonyan meglocsoljuk az olivaolajjal.
TIPP:
Akár az igazi pizza esetén, itt is ízlés és kedvünk szerint variálhatjuk a feltéteket.
jó étvágyat!
bottom of page