top of page
Hozzávalók
sárgadinnye
(mini) mozzarella
friss bazsalikom
olivaolaj
só, bors
méz (opcionális)
kis méretű fa nyársak
Elkészítés
A dinnyéből kis golyókat vájunk ki. Ízlés szerint fűszerezhetjük és meglocsolhatjuk egy kevés mézzel is.
A mozzarellát egy kis tálba tesszük, meglocsoljuk kevés olajjal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és megszórjuk aprított bazsalikommal. Pár percig hagyjuk állni, hogy a fűszerek átjárják a sajtot.
A dinnye golyókat és a mozzarellát felváltva a nyársakra tűzzük úgy, hogy közben egy-két friss bazsalikom levelet is teszünk közéjük.
Hűtve tálaljuk.
TIPP:
- A mozzarellákat friss pesztóban is megforgathatjuk az intenzívebb ízhatás kedvéért.
bottom of page