Hozzávalók
2 cs leveles tészta
karamell krém
1 db tojás
cukor díszek, magok
Elkészítés
A sütőt 200 fokra melegítjük elő.
Egy nagyobb tepsit sütőpapírral bélelünk ki.
Az egyik leveles tésztát kiterítjük és megkenjük a karamell krémmel. Ráterítjük a másik csomag tésztát, majd egy formázóval csillagokat szúrunk ki belőle.
Az így kapott csillagokat kör alakban elhelyezzük a tepsiben úgy, hogy némileg fedésben is legyenek.
A tetejüket megkenjük egy felvert tojással.
Tetszés szerint megszórhatjuk aprított magokkal, szeletelt mandulával, cukordíszekkel.
Kb. 15 perc alatt aranybarnára sütjük.
TIPP:
Ne lepődjünk meg, hogy a karamell egy része kifolyik sütés közben, de így még az aljára karamellizálódott réteg ad egy extra textúrát neki. ;)
Természetesen a töltelék tetszés szerint variálható.